Wednesday, June 25, 2008

hari yg xbrp ok..

hr ni nk luah kn pkara2 xbes je, hmm..mlm td teman bicara sy call, n bg tau dia xsht. dia mmg dh agak lm demam, tp x sembuh2 gak. b4 ni sy ade gak byk kali suruh dia pgi klinik, dia tu mmg degil n keras kpla tahap besi waja agaknye..tp smlm ntah ribut ape btiup kt umah dia, tb2 dia p klinik. n the result is...doc ckp jantung dia lemah, some problems with his nerve or urat saraf n somthing like that la..huhu doc ckp bhenti smoke, jgn minum ais. jgn buat kje yg tlalu berat, mesti mpunyai rehat yg cukup. b4 ni sy dh nasihat dia sejibik cam doc tu ckp, knp bile doc suruh bru dia nk follow?? hisy, geram btul.. hr ni xdpt call dia. sbb dia pgi spital buat xray tgk jantung dia..waaawaaa..ade x nm sy terukir kt jantung dia tu?? hihi.. (T_T) then sy trus call bg tau mak, mak tkujat..mak suh byk2 bsabar. sy sgt sdih, tp kuat kn smangat..sbb teman bicara sy xbg sy nangis, dia xnk sy lak yg sakit.. mlm td after dia balik kje, dia call lg.. ms tu sy mbebel cmpur nangis kt dia. dia marah sy, sbb nangis..ape lah. xkn nk gelak klo teman bicara dh sakit camtu.. apelah.. sakit2 pn dia pujuk sy, manje nye sy ng dia..haha

perenggan kedua ni nk citer psl lain lak, hr ni mr bbq call, suh tmbh sket lg function dlm web dia, bile nk habis?? bos pn tdiam dh..kelu seribu bahasa...bos ckp proceed je, task yg bru dpt smlm tu hold dulu..wawawa nk amuk je rs..nanti klo amuk, bandi amuk pn tkujat..hehe

k lah, dh abes sesi bcerita. wpun cerita ni byk ayat tgantung, me xkisah pn..sbb dulu ms SPM, result BM bkn bagus pn..~~lalalalala

0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger