Wednesday, July 29, 2009

Hari mood tak bagus

Hari ni aku mood tak bagus, pasal ape? Pasal aku asyik kena hadap orang tak bagus. Urghhh, aku harap satu hari nanti kau pun akan rasa apa yang kau dah buat pada kami semua ni!!! Hari ni aku nak balik awal, nak marah ke?? Ada aku kisah??

P/S: Aku sain offer letter, dalam tu tulis waktu keja aku dari 8.30 am sampai 5.45 pm, so orang tak bagus tu, tak boleh buat kes dengan aku eh!!

0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger