Thursday, July 16, 2009

Mabuk House

Aku tengok series ni since 2008, gara2 adik member aku yang download. Lepas tu aku terus addicted dengan series ni. Boleh tergelak sampai kua air mata tengok series ni.. sekarang ni tengah nak habis kan Season 5. Baru habis download, since keje tempat baru aku dah lama xfollow citer ni. Sekarang dah ada sedikit kelapangan..so aku nak enjoy this season tonight..marathon




P/S: Marathon termasuk Naruto Shippuuden + Bleach ^_^

0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger