Tuesday, August 11, 2009

Buku Baru

Data Structures and Algorithm Analysis in C++

Roadmap to the e-Factory


  1. Buku yang pertama untuk subject TTTK6434 Alkhwarizmi dan Stuktur Data.
  2. Buku yang kedua untuk subject TTTR6564 Aplikasi Teknologi Maklumat Dalam Pembuatan
  3. 8 Ogos 2009 daftar di UKM untuk Semester 1 Sesi Akademik 2009/2010 untuk Sarjana Teknologi Maklumat (Sains Komputer)
  4. Jadi buku-buku kat atas tu akan jadi rujukan untuk semester ni juga semester depan-depan (tak kan nak guna untuk sem ni je kot)

  • 2 tahun lepas, 5 Ogos 2007 konvo untuk degree di UTEM

  • Setelah 2 tahun berlalu, sambung belajar untuk master. Rasa macam otak dah agak lemah. Sekarang ni kena makan kismis banyak-banyak nak bagi kuat ingatan macam dulu

  • Ada yang tahu ape petua untuk kuatkan ingatan, cerdaskan minda selain makan kismis, tak makan asam

  • Hmm, bila dah sambung belajar ni, maknanya kena buka buku baru lah kan dalam hidup ni?

  • Hmm, 15 Syaaban baru berlalu. 15 Syaaban juga menandakan buku amalan tahun lepas dah dibawa ke langit, sekarang dah guna buku baru untuk catat amalan seharian, setiap jam, setiap detik, setiap nafas

  • 6 Ogos 2009 baru berlalu, umur pun dah bertambah, rasanya dah 24 buku amalan ke diangkat ke langit? Atau buku tu di buka start dari kita mula akil baligh? Kalau macam tu kena kira dari umur 12 tahun lah. 12 buku dah lah ye agak-agaknya.


  • Haih, takutnye sebab destinasi seterusnya makin dekat. Sebab buku-buku amalan tu akan dinilai. Dapat A ke, B+ ke, jangan dapat fail dah la.


  • Kenapa tiba-tiba cakap pasal ni? Adakah ianya ada kaitan dengan BUKU BARU???

  • Friday, August 7, 2009

    6 Ogos 2009

    Tumpang gambar kek orang...T_T

    25 tahun yang lalu saya telah dilahirkan..
    dah suku abad, haih makin dekat dah ke destinasi seterusnya..
    so, renung-renungkan dan selamat beramal..

    P/S: InsyaAllah 8 Ogos celebrate dengan my sayang..hehehe

    Wednesday, August 5, 2009

    The L Word in the mood..



    Kalau hari tu dah mabuk House MD, sekarang mabuk lain lak... Bukan mabuk todi atau alkohol tau...^_~ Since series untuk season 6 House MD belum out lagi. I layan citer The L Word Season 4 lak. Season 1-3 dah tengok masa study kat uni dulu. Cerita ni quite best, it was about the lesbians life, their conflict between the couple,their self conflict, family.. and some more. nak tahu banyak, sila tengok sendiri citer ni.

    Picked from wikipedia:

    "The L Word" can also refer to love, liberal, lesbian or a variety of other words starting with the letter L.


    Dalam series ni, suka tengok Marina Ferrer (Season 1, Season 4 & 6) dengan Helena Peabody (Season 2-6), both of these chicas very awesome. Gorgeous!




    Karina Lombard (Role: Marina Ferrer)


    Rachel Shelley (Role: Helena Peabody)


    P/S: This movie had been introduced by my friends Suzenna
     
    Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger