Monday, March 29, 2010

Timeless Korean & English Version

My sister ask me to watch this kind of video with title :Timeless (Korean version). Mula-mula tu tak nak tengok. Sebab macam jiwang sangat (macam la tak bercinta, ahhhaa..) Bila dah tengok tu rasa macam syok pula sebab siap ada jalan cerita ala-ala movie lagi. I thought it is an OST. So i tanya lah Prof. Google kot-kot ada cerita Timeless ni. Rupa-rupanya memang video music semata-mata. My sister said, the Korean music video always like this. Buat video dah rupa macam movie & always touching and boleh juga buat tangkap leleh syahdu shahdan lagi.. hehe. So, kat sini I nak share dengan u all lah video dia. English and Korean version. But i lebih suka Korean version eventhough i'm not speak in Korean.. hehehe

1. EN Version : Kelly Clarkson feat. Justin Guarini






2. Korean Version: Jang Ri Inn feat Xiah Junsu






0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger