Friday, April 23, 2010

Making 1 Muslim World


Kali ni tak ada nak sembang apa sangat, tapi just announce kat you all InsyaAllah nextWeek tempat saya mencari rezeki akan melancarkan new search engine, to be precise The Muslim World Search Engine: MuslimSE.Com.

Search engine ni akan filter any taboo keyword in Islam like a porno keyword. Lain-lain kelebihan tu you all explore lah sendiri.

MuslimSe ni pun dah ada fanpage dia kat facebook. Kalau you all berminat nak jadi kipas MuslimSe ni, sila ke Laman Kipas MuslimSE (FanPage MuslimSE) .

Kepada geng yang nak ke Isketambola tu, jangan lupa bawa balik buah hati buah tangan untuk kami ye(◠‿◠). Mereka akan terbang esok. 


Kepada Hani, pergi umrah tu jangan lupa doa kat kita sekali ye. Doa supaya kita dapat peluang pergi sana pun jadilah.


0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger