Thursday, April 1, 2010

Nuffnang's Analytical for Blog KayNisa



Ini versi bahasa melayu:
Walaupun belog orang lain lebih glamour dari belog i, tapi i tetap nak berbangga gak kerana belog i telah dilawati oleh orang dari Indonesia dan US. I tak sangka u..awww~~ bangga tak habis lagi nih. Mari-mari, sila-sila meriahkan lagi belog i ni. ehehehe

This is english version:
Although others blog more glamourous than my blog, but i still want to take pride because my blog have been visited by people from Indonesia and U.S... Very proud of it...awww ~ ~ You are very much welcome to cheer up this blog. Thank you.. (translate pakai google translate, tapi ada oter-oter sket ayat dia, faham-faham le google translate tu macam mana hasil terjemahan dia..ehehehe)

P/S: So sorry i cant do in german language because i'm afraid you guys pening nak baca ( perasan lah kau cik KayNisa, ahahaha)


2 comments:

k0m4nd3r said...

Ini komen bahasa Melayu:
Ek eleh, itu org pakai proxy la..

This is English comment:
Come on man, they're using proxy la.....

KayNisa said...

Bahasa melayu: Kau cemburu

Bahasa Inggeris: You jealous

both languange: ahahahahahaha...

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger