Thursday, April 29, 2010

Saya Super Sibuk dan Peperiksaan



1. Maaf pada geng yang follow citer rumah sewa pasal dah lama tak update, betul-betul super busy nak sambung cerita.


2. Ampun pada geng dongeng BITS, saya buat-buat super sibuk lah sekarang ni. Idea pun asyik tersekat je sebab asyik dibelengu misi ketam dan kelancaran sesi melancarkan our new muslim search engine.


3. Kepada kedua-dua geng di atas, insyaAllah saya akan kembali ke alam normal saya selepas selesai peperiksaan pertengahan penggal (midterm exam) yang akan bermula lusa 1st May dan pada 8th May. Doakan saya berjaya menjawab dengan mudah dan cerah hati untuk mengingati apa-apa yang patut saya ingat ∩_∩ 


P/S: Saya dah lama tak tengok naruto shippuuden dan bleach (╥_╥)



0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger