Monday, June 7, 2010

Super letih


Meow tetap comel walaupun dia letih, macam aku jugak..ehehehe


Huh, mengantuknya. Saya rasa dah lama saya tak berehat sepenuhnya seperti orang. Hidup dah macam robot. Letih dan penat, seriously i need rest... Semoga saya success dalam final exam tak lama lagi. Lepas tu saya nak rest sangat-sangat. 


Note: Actually letih layan karenah orang yang langsung tak mengerti perasaan orang, Ya! dia memang species tak ada perasaan untuk ambil tahu hal orang lain, kecuali ambil tahu hal si kumbang tu aja.. biarkan... selagi mampu tahan aku tahan, dah tak tahan tengok lah perangai aku yang ntah pape tu. Aku memang hipokrit sebab kau lagi super hipokrit..!!!




0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger