Sunday, September 26, 2010

Open House #1

semalam ada pergi open house, ada buat potluck juga. dah terjanji dengan u all nak share gambar potluck kan? minta maaf lah. saya lupa ingatan masa tu. tengok lauk sedap-sedap yang kawan-kawan bawa, terus teruja nak makan sampai lupa nak ambil gambar.

tapi untuk open house ada 2-3 picas yang saya sempat snap. open house pertama yang saya pergi syawal kali ni, iaitu rumah kak haiza. menu kat rumah dia ialah kuih raya, satay sedap, bihun sup sedap (psttt, kak haiza jangan lupa kasi resepi sambal tu ye??).

the makanan

the buddy

tuan rumah yang sibuk

me and kak haiza

Note: hari ni i pergi raya kat rumah kawan dan kenduri kahwin coursemate, later i'll share with u the picas. kena tunggu my buddy email the picas 1st.



2 comments:

cikcoklat a.k.a Haiza said...

thanks sbb dtg...hehehe...akk suda gumoks la nisa....kn diet cam dolo2 blk ler..nak resepi eh...kn bg cokelat pengeras dia..hahaa

KayNisa said...

nak bagi ceklat boleh je..ehehe

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger