Friday, September 17, 2010

salam syawal


salam syawal dari saya, pohon kemaafan andai ada tulisan saya yang telah mencuit hati kamu semua. blog dah bersawang, sekarang dah nak kena kemas-kemas lah sikit. kot-kot ada orang nak datang bertandang. bukan kena kemas rumah untuk openhouse je, eheheh.

last update belog ni last 4 september which is 25 ramadhan, sekarang dah 8 syawal baru ada kelapangan nak update. maklum lah, sebelum raya terlalu sibuk nak update. balik kampung, harus tak update langsung. sebab kat kampung memang tak ada internet connection. kalau boleh pun setakat dial up.

pulang dari kampung, saya pulak demam. nak teruskan MC rasa serba salah pula, sebab project dah hampir due. actually delay dah pun.. ehehehehe maknanya hari ni baru saya dapat update. sebenarnya banyak cerita nak beritahu, tapi kepala masih agak tingtong hasil demam yang tak berapa nak kebah. tapi dek kerana risau ada yang rindu nak baca coretan saya, saya gagah diri juga mengupdate belog (perasan-nya kau ◠‿◠). ok lah, sampai di sini sahaja. nanti saya update lagi. nak pergi kerja dah.. karang lewat pula saya sampai ke office. salam lebaran dari saya. pergi open house makan berpada-pada. karang tak pasal-pasal membesar bagai johan..daaa



0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger