Tuesday, October 19, 2010

cari rumah sewa

saya sedang cari rumah untuk disewa. sewa range below RM 500. area puchong ke taman kinrara.
saya ada gak search kat mudah.com. adalah jumpa satu iklan tu. condition rumah tu macam ni:
Rumah ada periuk nasi elektrik, pembakar roti, seterika & cerek eletrik. Persekitaran sangat selesa, tanpa gangguan & 'LINE CLEAR'. Ada banyak public transport (RapidKL/teksi & kerap)
korang nampak tak perkataan line clear? pengiklan tu siap uppercase lagi perkataan tu. agak-agak korang ape yang dimaksudkan dengan perkataan line clear kat situ? setakat yang saya tahu, nasi kandar sedap kat penang, kedai dia nama line clear.. hekhek

p/s: ada jugak orang carik umah yang line clear ek. line streamyx yang clear kot. tak pun line telefo yang clear. hekhek



 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger