Wednesday, October 13, 2010

menyorok

kamu rasa weird tak, if ada one of kawan kamu suka sorok makanan kegemaran dia? contohnya kawan kamu suka kek lapis, then dia beli. dia sorok dan langsung tak offer pada kamu. agak-agak kamu akan terasa tak dengan perangai kawan kamu ni?


sebab saya ada sorang kawan, mak dia suka chocolate. if mak dia beli chocolate yang mahal-mahal tu, mak dia akan sorok dan makan sembunyi-sembunyi. langsung tak offer kat anak. takut habis.. cute kan mak kawan saya ni. heheh



p/s: agak-agak saya akan jadi macam mak kawan saya ke? sorok makanan sedap dari anak-anak.. heheh


0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger