Sunday, October 17, 2010

popcorn saturday nite movie

real wooo, tengok darah mengalir-ngalir atas tangga. orang histeria ala-ala tarik rambut.. nasib black maria tak datang. kalau datang gak, berkelip-kelip disco la lampu biru proton putih tuh sampai ke pagi.

sejak setahun lebih aku duk kat perkampungan rajinikanth ni, dah banyak kali aku tengok kes parang-parang nih. syok-syok orang tu makan burger daging special cheese, tiba-tiba shiappppp dah hilang separuh tangan.. main sentap je parang tu kat siapa-siapa je dia suka.

korang tahu dak kat mana area puchong or kinrara yang rumah sewa dia murah. aku nak pindah la. bosan dah tengok movie darah-darah nih. aku tak suka. aku suka citer harry potter, yang ada magic-magic. haishh..

handsome tak kanda rajinikanth?? padayappa!!


0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger