Monday, November 15, 2010

Aku Yang Matured




Korang tahu ape aku baca kat perkataan yang dibulatkan tu? 1st glance aku baca Aku Yang Murtad... nauzubillah. makin kronik dah kebolehan aku membaca. seriously kalau aku kena buat presentation, aku akan tergagap-gagap nak membaca. hope masa nak viva master nanti aku tak la tergagap.

4 comments:

Eda said...

haha...cam kenal je background blog pink tu...silalah letak link dekat situ..

Jangan silap bc, nanti tuan punya blog marah wooo..hehe

KayNisa said...

haha, itulah pasal. hope tuan blog xmarah. sbb sy glance thru je blog list ida tadi. tb2 part yang tu saya terbaca yang tak sepatutnya... heheh

Juraidah Hashim said...

tuan blog tu xmarah la...hihihi

KayNisa said...

ini ke tuan belog nye?? waaaa... ampunn ;p

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger