Monday, November 1, 2010

Jom Kira Guli

sila klik untuk tumbesaran (jika berminat untuk berbuat demikian ◠‿◠)

dah baru je 3000 hits kat blog Alam & Maya, Fantasi & Reality nih. Since pengaktifan semula awal 2010 ni. Hemm, masuk hits ke  5000, i nak kasik hadiah lah kat siapa-siapa yang terkena. Hadiahnya coklat homemade dari NisaShoppe. Ada ke siapa-siapa yang nak masuk contest ni? Contestnya, Peraduan Jom Kira Guli Ke-5000. Syaratnya anda mestilah print screen seperti yang saya buat di atas. Bulatkan nombor pada Widget Jom Kira Guli beserta tarikhnya. Lihat gambar, ada 2 bulatan dimana, 1 untuk jumlah kiraan guli. Lagi 1 untuk tarikh dan masa. 

Kemudian email kan:
1. bahan bukti iaitu print screen gambar blog Alam & Maya, Fantasi & Reality yang menunjukkan hits ke-5000 (saya beri kelonggaran, JIKA tiada orang yang dapat hit ke-5000, tetapi dapat hit yang menghampiri 5000 saya akan beri hadiah juga. saya akan ambil nombor yang paling hampir. contohnya 4999 atau 5001. nombor yang terhampir ya. tetapi kalau ada yang dapat hit ke-5000, nombor2 lain tak dapat lah ye, hadiah nya uno (1) sahaja ◠‿◠)
2. alamat surat menyurat supaya saya boleh pos kan coklat homemade yang super sedap buatan NisaShoppe (pastikan alamat benar ye, nanti abang posmen makan coklat tersebut)
3. contest ni untuk orang dalam negara Malaysia je. kalau alamat yang diterima beralamat Rusia minta maaf lah, den tak dapek nak nolong eh. hehehe.

sila emailkan bahan bukti ke nisadalim@gmail.com. Kalau saya tak alert sila remind saya. kot lah saya terlupa. hehehe. Saya akan letak entry ni paling atas. =) Entry ditaip pada 1 Nov 2010. 

Note: berdebar lah pulak selepas mebuat contest ni. kot lah tak de yang sudi... huhu



18 comments:

Sari Yusa Ibrahim said...

Salam, akak ada tbaca komen awk dlm blog DTS, tanya kat mana nak dptkan pastry puff tu kan? Awk bleh cari kat mana2 psraya bsr d bhgian fozen, pastry puff jenama Kawan, slmt mncari...

KayNisa said...

salam, owwhh. thanks kak. sbnrnye dah cr, tp xkenal rupa. maybe lps ni kena cari dgn lebih gigih.. heheh :p

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

cool... :D

KayNisa said...

mimie, cepat2 kira. NisaShoppe xsabar nak let go the hadiah... ^^

teratai said...

wah menarik tu..

KayNisa said...

ye betul, menarik tertarik. jom masuk contest.. smuanya bergantung pada luck...

Akma said...

biler laa 5k nih..x sbo tggu..hahaha

KayNisa said...

akma: huhuhu, sy pun bdebar2. sape agaknye yg bakal menang. menarik gak wat contest cmnih. tpedaya dgn blog afham.. hehhe

Akma said...

hahaha...yo laa 2 kay..lmbt lg 5000 2...hehhe..kay jum GA http://fayyadh-afham.blogspot.com/2010/11/sahabat-blogger-giveaway.html

missrivebell mumun said...

golek2 tunggu guli

KayNisa said...

sy pun xsaba nk tahu sape pemenang. heheh

Cik Gallus Gallus said...

insyallah akan join ;D

AdiaLuze said...

Wokey...kami akan cuba berebut utk dapatkan coklat buatan nisa tu...hehehe

KayNisa said...

sila-sila, tak lama dah tu. 4165 dah.. hehehe

DiaUmaiNiNaz said...

wah menarik tuh..cooming soon!

aima in luv said...

aima TAG kamo
jom jenguk blog aima
http://rosesnebula.blogspot.com/2010/12/segmen-blog-larian.html

Amni said...

nak tunggu jugak... hehehe....

KayNisa said...

sapo lah bakal pemenang. sekarang dah 4868

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger