Monday, November 29, 2010

MAHA 2010 #2

Jom layan gambar @ MAHA International 2010 lagi dan lagi...

nangka ni sangat luar biasa besar, tapi aku tak reti tangkap gambar. so nangka ni kelihatan normal

Betik Hong Kong yang berasal dari Perak... (-'_'-)


Mesin buang kulit dan empulur nenas. Cuba tengok macam mana kedudukan nenas.. 

Nah, kulit dah tanggal empulur pun dah terasing.. syok tengok sampai tak sedar member dah tinggal...(-'_'-)


Pomelo atau Limau Bali.. betul ke? Come from Sabah ok! Sedap, isi dia manis, juicy dan bewarna pink (◕‿-)

Maskot produk juice yang kata nya hanya faham bahasa Jepun.. 

dah lupa bangunan apa, tapi kagum tengok ada ikan besar-besar kat situ. macam rumah atas air.. kalau nak rumah camni agak-agak berapa ongkosnya??


pokok beras atau dikenali pokok padi... heheh. yang ni tanam dalam pasu je, untuk sementara sahaja. kalau boleh tanam dalam pasu pasti dah ramai tanam kan.. hihih

pokok rock melon, edible je ni sebab daun pun layu. letak khas untuk pameran

Note: Next entry I tunjuk gambar rumah-rumah pulak ye.. heheh

0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger