Tuesday, November 23, 2010

menuju puncak kejayaan

banyak-banyak tempat yang pernah aku pergi, serius kat aku rindu dan super teringin nak ke tempat dalam gambar kat bawah:


cuba korang cari mana aku?


view kat situ cantik, tapi aku gayat nak pergi.



tak lama lagi, tempat aku cari rezeki arrange nak pergi ke sini. dan paling tak best, aku ada kelas on that day... huwarghhh... serius aku stress... huhuh. tapi tak apa, aku sanggup tak pergi demi menuju puncak kejayaan dalam pelajaran aku. InsyaAllah. ada umur panjang, aku ajak encik suami masa depan pergi sini. kot lah leh wat pre-wed photoshoot ke.. ehehe

2 comments:

nora said...

tempat ni glamer kan, bile la dapat pegi

KayNisa said...

ye, sgt glam. dr sheikh muzaffar wat photoshoot pre-wedding kt sini.

kalau nk pergi, kena pgi awal2. tp sy pgi dulu dh cerah tanah. sbb solat subuh dulu. org cina suke naik kul 4-5 pagi utk tgk matahari naik.. cantik sgt2.

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger