Tuesday, November 30, 2010

Orang yang Ke-60 ialah...

Cik Jue pemilik blog BLOG KU DIARY KU


Cik Jue sila email alamat rumah yang lengkap pada saya ye. dah PM kat awak tadi minta alamat. heheh, ada hadiah misteri akan dihantar oleh encik abang posmen ke rumah anda. insyaAllah. Mesti ada yang tanya, kenapa ke-60? hemmm, jawapan dia sebab saya suka nombor 608 kot.. dalam nombor 608 kan ada nombor 60.. heheh (suka-suka hati mak ayam je ko eh.. )


6 comments:

Miss Yaty said...

wah! bertuahnya cik jue..hihi

untuk follower ke 64 ada tak?hihi

KayNisa said...

hehe, sebenarnya xrancang pun. xtahu knp tb2 tlintas nk bagi... Miss Yaty cuba nasib lah kt contest Jom Kira Guli tu...mana tahu ada luck kn? if memberangsangkan.. maybe akan ada contest lain lg nex time..InsyaAllah hehe

JUE said...

wow...sungguh terkejut.....thanx ye.

KayNisa said...

jue: jgn terkejut je, tak sabar nk pos hadiah ni.. hihih ;p

JUE said...

nisa : actually skrg nih saya kat umah nenek saya, cuti kat kg, so leh x saya bg alamat umah nenek saya jer....
bg kat sini pown xpe kan...

nih alamat saya

F32A KG KUBANG JAMBU,
08500 KOTA KUALA MUDA,
KEDAH DARUL AMAN.

sowy ye lmbt....da lama gak x online, kuar g jln2..
thanx ye...

KayNisa said...

jue: xpe..nvm.. insyaAllah sy pos isnin depan. tp xsure lah hr ape sampai nanti.. huhu. sbb selasa cuti kn?

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger