Monday, December 6, 2010

Analytic

jom tengok hari ni para pelawat blog saya datang dari mana?


i) malaysia
ii) brunei darussalam
iii) united states
iv) united kingdom

now, jom tengok keyword apa yang menyebabkan mereka singgah kat blog alam maya fantasi reality (panjang nye nama blog aku nih... (-'_'-))


b) salam maal hijrah 1432
c) salam ma (kenapa salam ma??? salam mama? salam maaf? ohhh, salam maal hijrah kot...(◕‿-))
f) salam maal hijrah
g) salam maal hijrah 1432 quote
h) cari rumah sewa penang (maaf ye, ini bukan entry iklan cari rumah sewa (-'_'-))
j) maal hijrah1432


korang boleh klik pada certain list tu untuk tengok atau baca entrynya, tak semua list saya hyperlinkkan sebab keyword hampir sama ... heheh
korang punya blog mesti lagi canggih kan dia punya analytic, share lah boleh lah kita tahu apa yang user suka taip kat search engine kan... (✿◠‿◠)






0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger