Sunday, December 19, 2010

Bul-bul craft GiveAway

ni ada give away (GA) yang menarik untuk di sertai. tadi pemilik GA ni comment kat salah satu entry saya, saya pun klik ke dua-dua blog dia. tengok-tengok ada GA. menarik gak hadiah dia, mana tahu kot-kot saya ada tuah leh dapat hadiah nya yang super-menarik tu. hihi


nak join contest ni? cepat-cepat, hari ni (19 dec 2010) last day tau. 


kalau nak join GA ni haruslah memenuhi dan mematuhi syarat yang diletak oleh pihak penganjurkan? jom kita tengok apa syaratnya: 


1. copy gambar di bawah dan pastekan di page u all beserta isi pertandingan ini.. - dah paste dengan cantik sekali (◠‿◠). boleh klik gambar untuk ke GA tersebut



2.  kena la jadi follower - dah follow dah.. (◠‿◠)
3. letak bul bul craft dalam list - ohh sudah letak (◠‿◠)
4. Letakkan sekali tentang blog u all semasa meninggalkan jejak untuk kita promotekan sekali... - dah buat 
5. terbuka kepada semua.........=)






0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger