Tuesday, December 7, 2010

mari belajar menutup aurat

update: ohhh, ini entry ke 200 ^_~

wahhh, macam orang lain tak reti tutup aurat sampai nak ajak orang belajar pulak.. hehe
ala, saje je nak share gambar kesalahan-kesalahan dalam pemakaain tudung dan pakaian
maklumlah, sekarang ni pelbagai jenis bentuk dan rupa tudung dijual dipasaran
pakaian seperti baju dan seluar serta skirt dan lain-lain apatah lagi kan? macam-macam fesyen dah ada sekarang.. kalau dulu-dulu kebaya, baju kurung je. sekarang ni macam-macam dah, terbelah sana.. terbuka sini.. kain nipis ada, kain tebal ada.. hak memilih terletak pada kita, tepuk dada tanya iman.. betul tak?
gambar-gambar yang saya nak share nanti saya dapat dari email. kalau google perkataan aurat pun akan keluar gambar tu..insyaAllah.. ehehe apa lagi, jom kita layan gambar








Ok, jom kita renung-renungkan dan selamat beramal. hari baru tahun baru, mari sama-sama kita bermuhasabah diri. mana yang tak elok kita buang/tinggalkan. mana yang baik kita sama-sama amalkan. salam maal hijrah 1432 dari saya 



0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger