Sunday, December 26, 2010

proposal

pukul 2pm nanti aku ade presentation. sekarang aku tak tido lagi sebab aku tak tahu kenapa slide presentation aku kelihatan pelik. aku ada miss some point ke?? duuhhhhh, takut pulak. tak tahu ape nak letak. reference pun tak membantu. betul-betul buat ikut kepala aku je ni. hope tak kena tembak dengan meriam buluh le esok. ameen.. serius semester ni aku stress berganda. every week ada esaimen. sampai esaimen untuk lagi 1 subjek aku tak sempat tengok. asyik tengok esaimen dari prof tu aje... tak pe... dont worry.. bak kate prof. it is very simple..

wish me goodluck eh.. thanks 

2 comments:

Amni said...

yang penting, buat yang terbaik sayang.... =)

KayNisa said...

thanks kak. smuanya berjalan lancar. alhamdulillah

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger