Friday, January 28, 2011

Raya bersama sate arnab (∩_∩)

waaaa, dah nak chinese new year lah. tahun ni tahun arnab..
angpau pun dah dapat.. berapa?? mana boleh beritahu, rahsia.. heheh
limau mandarin dah dapat 3 butir
biskut kurma sedap 1 balang pun dapat gak
tengkiu terima kasih lah bosss
tahun depan kasik bonus pulak ye ∩_∩

kalau tahun lepas cuti sebanyak 11 hari dihabiskan dengan penuh bermakna.
tahun ni pula insyaAllah akan dihabiskan dengan lebih bermakna lagi, yang bakal diingati sehingga akhir hayat insyaAllah. mudah-mudahan Allah memudahkan segala yang telah dirancang.. ameen ∩_∩
tahun ni cuti 10 hari saja. kurang sehari dari tahun lepas..
tapi kan, cuti tahun ni rasa macam tak cuti sangat la,
sebab nya setiap hari ada event yang perlu dipenuhi.. insyaAllah


sabtu - baking red velvet cake, ke bangi ambil tudung mahal macam jin, potluckdi rumah puan azwa bersama sahabat handai kak dhila & nadh, siapkan tempahan coklat untuk aina
ahad - ehem ehem hem hem uhuk uhuk ahak ahak... bling bling bling
isnin - balik kampung, gebang2 dengan mak ayah sampai lebam
selasa - menjahit, makan tepung bungkus.., pergi bandor kemaman/kuantan
rabu - mengemas, hias-hias, menggubah-gubah, baking pandan cake, bawa mak pergi pasar minggu (wajib ni, moga menjadi kenangan sepanjang hayat)
khamis - insyaAllah tersenyum malu-malu simau (tak sabor dalam berdebor).. moga segalanya berjalan lancar.. mohon pada MU ya Rabbi...ameen
jumaat - balik puchong
sabtu - makan2 time at umah andak
ahad - kerja sekolah
isnin - submit kerja sekolah + jumpe supervisor
selasa - dah abih cuti, koje dah....

waaaa... nak mandi sungai macam tahun lepas T____T

3 comments:

Eda said...

hari khamis tu tersenyum malu2 simau tu ada ape kay?...nak tunang ke?

cikcoklat a.k.a Haiza said...

balik tunang yer...nyway congrats sis!!

KayNisa said...

eda: haah..

k.haiza: trima kasih, malu lah pulak..hihi ;p

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger