Tuesday, January 4, 2011

Sihat Ceria GIVEAWAY!!!





wah ada giveaway(GA) menarik!! jom kite pakat join. if ada tuah boleh dapat botol air yang menarik. GA ni macam tahu-tahu je saya memang sedang cari botol air besar untuk bawa pergi kerja. currently my botol  for 1 liter je. saya nak bawa yang 2 liter. saya memang spesis kuat minum air masak. kalau tak minum memang terus kekeringan. ◠‿◠. by the way, this GA open for all rakyat malaysia. apa lagi, jom kita join! Tarikh tutup pun 8jan. sempat lagi ni. 


GA ni anjuran pemilik blog ~Secret of ideal weight revealed~
menurut pemilik blog:
~saya seorang hamba yang ingin mendapat keredaan-Nya di dunia dan akhirat~ ~saya seorang pelajar yang baru hendak belajar mengenai kehidupan~ ~seorang jurulatih peribadi herbalife yang akan menjaga pelanggan sehingga berjaya~


ha, apa lagi jom kite join & tengok apa syarat GA nih:




HANYA 4 LANGKAH MUDAH :
1) jadi follower di blog ~Secret of ideal weight revealed~ - DONE




2) Letakkan link http://idealweightforall.blogspot.com/ di blog list anda - DONE




3) Buat entry mengenai giveaway ini (promote la sikit ye..) dan letakkan juga banner di atas tu sekali. - DONE


4) Tinggalkan comment di http://idealweightforall.blogspot.com/2010/12/sihat-ceria-giftaway.html mengenai LINK ENTRY anda dan ALAMAT EMAIL supaya mudah kami menyemaknya semula...SETERUSNYA...
soalan ini tidak wajib dijawab tetapi pihak kami akan menyediakan 10 HADIAH MISTERI kepada peserta yang terpilih!!!! - DONE


Jawab 2 soalan dibawah ini dan hantar ke-emel kamilatun@gmail.com - DONE


A- Adakah anda berpuas hati dengan berat badan anda sekarang?
Sangat tidak berpuas hati. dah sangat overweight. doc menasihatkan saya untuk menurunkan berat badan keranan masalah tulang belakang yang saya hadapi. macam-macam cara dah cuba tapi belum berjaya. frustrated!!


B-
a) Pernahkah anda mendengar tentang produk Herbalife sebelum ini?
    - Pernah. sangat hebat diperkatakan di laman social network facebook. (◕‿-)
b) Apakah pandangan anda tentang produk ini? 
    - Bagus. kerana tidak menggunakan bahan kimia pelik, malah menggunakan soya sebagai bahan asas. realy love soya! pengguna tidak perlu menahan diri untuk tidak makan.
c) Apakah testimoni anda jika pernah makan produk Herbalife?
    - kira-kira 2 tahun lepas saya pernah menggunakan produk ni. tapi bukan bertujuan untuk turunkan berat badan. tetapi untuk mengatasi masalah constipation yang sangat dasyat! sekarang alhamdulillah tiada lagi masalah tersebut (◠‿◠). 







2 comments:

~kamila~ said...

thanks dear..senarai nama peserta sedang di update..
Jom join contest kat http://giftawaycontestquiz.blogspot.com/2011/01/contest-heart-hati.html

bagus entri ni! x payah nak check2 tempat lain..siap bukti gambar lagi masuk dlm entri..bagus2..

KayNisa said...

kamila thanks sudi menjenguk.. hihi, sj ltk bukti gambar.. nak memudahkn penganjur.. insyaAllah ^^

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger