Thursday, February 17, 2011

100 orang pengikut

wahhh, dah seratus orang ikut blog saya.. kamu-kamu jangan risau. saya rajin lawat blog kamu setiap waktu rehat. hehehe....

jom kite tengok siapa bertuah bakal terima chocs from nisaShoppe

encik goldazone86 bakal menerima hadiah saguhati dari nisaShoppe ... 

kepada encik goldazone86 sila pm alamat kamu ye. saya nak pos coklat.. kalau tak kasi alamat tak dapek lah nak hantar.. (◕‿-)


5 comments:

Awangku Johan said...

oohh terkejut badak ni..
mcam tak caya pulak..
apa2pun thanks ya..
saya bg kat sini jak la ek..
Awangku Johan Bin Pengiran Abul
P/s 67, 89767 Pekan Menumbok, Menumbok, Sabah..

KayNisa said...

same2.. sy suke2 je nk bg kt sape2..hikhik.. wahhh,orang sabah kah... fuuu, naik kapal le chocs nisashoppe nanti.. hikhik, insyaAllah tak lama lagi akan tiba ke sana. once dah pos sy pm kt blog encik awangku johan ye.. :p

Raf_Zique said...

saya tak dapat ker coklat free..??tak yah naik flight pon..pos jer sehari dua dah sampai...

KayNisa said...

raf_zique: bak alamat, nak kasik cucu rasa ceklat buatan grannysa. heheh t inbox alamat kt fesbuk eh

Awangku Johan said...

apa2 pun diucapkan trima kasih.. wah coklat tu.. hehe

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger