Wednesday, February 16, 2011

Coconut Jelly

pernah makan jelly kelapa tak?? mesti pernah kan? nyaman je tekak kalau makan jelly kelapa nih. biasanya saya selalu makan yang dalam bentuk macam kat bawah ni


last sunday saya ada pergi mengajar kawan buat coklat kat shah alam. ajar dia kat rumah dia.
sambil-sambil duk ajar dia tu, dia semawa saya kelapa jelly.. saya ok aja. orang pelawa.. kita terima, rezeki jangan ditolak ye x? 

saya terus terbayang seperti gambar di atas. sekali kawan saya keluarkan dari peti ais, wahh... lain bentuknya.. sebiji buah kelapa rupanya.. 

selama ni selalu tengok kat pasaraya saya duk ingat kat dalam tu air kelapa. tak de le saya teringin nak beli kan.  packaging dia memang cantik. my friend cakap rm5 satu, ok lah kan. sebab saya makan sebiji pun dah rasa kenyang. tapi my friend kasi 2 biji... tersadai mak kat dinding... huhu


nampak tak jelly nya? sedapppppp... series!!

nahh, 1 sudu ngap masuk mulut...nom nom nom nom... telan ahhhhhhh... nyaman tekak sehhh

walaupun isi agak tebal sedikit, tapi still lembut dan manis.. berbaloi-baloi (●*∩_∩*●)



2 comments:

NadiRah said...

sedapnya...nad suka jelly kelapa..

KayNisa said...

haah, sgt sedap...

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger