Saturday, February 12, 2011

CONTEST KUCING PALING COMEL

ha, sape2 yang ada kucing comel, cute, muah-muah sila lah join contest ni... tapi nak join contest harus lah ada syarat kan? jom tengok apa syaratnya:



1. Letakkan gambar di atas di dalam blog anda bertajuk CONTEST KUCING PALING COMEL, kemudian link kan ke apisv3.blogspot.com  - done

2. Seterusnya letakkan gambar kucing anda atau kucing jiran anda atau kucing di kedai pakmat mahupun     kedai rostam tukang jait. - done




hai, my name is penyet.. i baru saja survive dari accident yang ngeri... syukur kawan tuan saya iaitu cik kayNisa (tuan punye belog kaylizard ni...) tolong hantar ke klinik hewan

3. Tinggalkan link contest anda di dalam petak komen di bawah dalam entry contest anjuran (klik untuk ke contest) - done

4. Macam biasa, setiap peserta kena follow blog apisv3.blogspot.com ;) - done [lihat bukti di bawah ∩_∩]



5. Akhir sekali, tag kan 3 orang member blog anda yang anda rasa diorang berminat untuk join. - done


ok, saya tag 3 kawan aktif berblog & rajin join GA / contest


adik ipar ku comel lotey
kak haiza
liesa

Pemenang akan menerima RM50 berdasarkan gambar kucing mereka yang paling comel.
Good Luck;)

tarikh tutup: 30 April 2011



haaa, hadiah pun menarik kan? apa lagi... jom kite join contest.. (◕‿◕✿)

2 comments:

apisv2 said...

timeksh sbb join contest nie;)
goodluck;D

KayNisa said...

terima kasih :p

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger