Wednesday, February 23, 2011

gambar couple islamic

wahhh, saya masih hutang entry jalan-jalan ipoh. nanti ye, pc kat rumah baru lepas format.. so tak boleh nak edit-edit gambar untuk upload.. tak kan nak upload gambar yang saiz besar gedabak tu. nanti lambat lak page nak load.. heheh

ni saya saje je, mood tengah gedik nak kawen nak kawen  nak kawen.. ahahaha.. ayah cakap gatal nye lah wok ayah nih..

selalunya kita biasa tengok gambar kawen couple yang non-islamic kan?  heheh.. kali ni saya nak share gambar-gambar yang agak islamic. susa gak nak google gambar-gambar macam ni yek.. nak lukih sendiri takut jadi alien.. hakhak... lupa nak cakap.. gambar kartun tau. bukan orang betul-betul.. hihi


semoga pohonan cinta bersemi
daunan rindu merimbun di hati
selamanya
di bawah rahmat dan kasih Ilahi




wahh, konsep jawa kot ni. tapi pink theme.. 

wahhh, ini macam perempuan berlagak lah pulak... jangan lah membebankan bakal suami/suami anda dengan permintaan yang bukan-bukan

cute! honeymoon kat pulau-pulau & laut...

OK! Now is a berangan time *wink*

1 comments:

cikcoklat a.k.a Haiza said...

Oooo...kamo sudah kegatan mau tawen yer....tahniah yer atas pertunangan kamo itu!!!

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger