Sunday, February 20, 2011

Kek Lobak Merah Lembap

kek lobak merah again? saya buat atas permintaan kawan yang berada di ipoh. sekarang ni saya berada di ipoh bersama dia jalan-jalan cari makan.. sekitar ipoh dan taiping hingga ke kuala sepetang. alang-alang cuti sem ni, baik saya melawat kawan-kawan yang berada di negeri lain. lagipun saya tak pernah sampai ke ipoh. sampai pun sekadar singgah diperhentian R n  R. tak pun sebab pergi majlis wedding kawan. tak sempat nak berjalan. kali ni saya pergi memang khas untuk berjalan-jalan.

oleh sebab itu, makan saya buat kek lobak merah lembap ni sebagai buah tangan untuk kawan saya di ipoh iaitu kak Dhila

jom tengok gambar kek. baru keluar dari oven ni, later saya update dengan gambar yang dah dipotong.




kenapa ada tag nisaShoppe?? sebab kek ni bakal menjadi produk terbaru di kedai online saya. siapa-siapa nak tempah boleh hubungi saya ye. 

nak resepi?? boleh.. sila rujuk entry saya sebelum ni >> kek loba-loba



0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger