Monday, March 28, 2011

My Girlfriend is a Gumiho

OMG.. lame gile tak update belog kan
banyak hutang entry (entry IPOH) (-'_'-)
entry ni tak ada kaitan dengan jalan-jalan cari pasal makan kat ipoh nun
tapi pasal my new girlfriend
her name is GUMIHO... siapa-siapa peminat cerita korea mesti tahu menatang gapo lah si Gumiho tu kan... hehehe

jom kite tengok my cutey GUMIHO i la biu... muankkks


ini hampir sehari Miho hidup dengan saya, si Miho ni pemberian my very close buddy.. cik cookeyHeart
masa ni 6 march, umur Miho baru 2 bulan setengah kata tuan asal dia lah.. masa dapat Miho dia agak comot, so saya kurung dia 1 hari T__T... tak pernah kurung binatang kucing actually, binatang puyuh dan ayam pernah lah. kawan saya hantar Miho dah lewat malam. saya masa tu baru je pulang dari Melaka. 

kiranya saya kurung dari malam sampai petang esok hari, sebab saya ni bekerja. tinggal makanan dengan air siap-siap. memang hari tu tak sabar nak balik. sebab nak mandikan MIHO. serius, asyik teringat jek. dah makan ke.. ok ke kena kurung (ofkos la  tak hokeyyy T__T) lepas je mandikan Miho, lap dia kering-kering.. pastu amik gambo.. hehe 

ni antara fav pose miho kalau dia penat bermain

^_^, time saya sunyi-sunyi, miho ada teman.. leh dengar saya sembang & luahkan apa yang terbuku kat hati ini.. itu bukan kategori mengumpat kan?? ;p suami masa depan (insyaAllah) pun suka dengan Miho, siap mintak nak bela.. mana boleh! hehehhe

0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger