Saturday, March 5, 2011

Teater Terima Kasih Cinta

ok, hari tu saya cerita kat korang saya pergi tengok teater muzikal tun dr mahathir kan? haaa, kali ni saya pergi lagi, teater muzikal terima kasih cinta pulak.

membariskan pelakon handalan seperti safura, latiff ibrahim, norish karman, shajiri, vince, diddy, nadia luscious, deja moss, anding, leya hotfm dan ramai lagi.

FYI, teater terima kasih cinta ni diadaptasi dari filem cinta. jalan cerita memang sama cuma ada sedikit perubahan lah. bagi saya yang pernah tengok filem cinta, sepanjang pementasan saya asyik fikir what's next what's next.. pendapat jujur saya, 1 part from my thought say filem cinta lebih menarik, 1 part mengatakan teater lebih menarik. maybe sebab banyak lagu kot. lagi satu, persembahan vince tidak dapat mengabui lakonan piere andre yang memegang watak taufiq. gaya piere yang agak lurus sangat mengesankan hingga saya tak nampak yang sedang buat pementasan hari tu adalah vince.  bukan nak kata saya ni peminat fanatic piere... no no no.. hehehe

saya suka suara safura!

bagi yang minat teater muzikal, sila lah pergi menonton sekarang sementara tayangan masih ada sehingga esok last (6 march 2011). tiket boleh di tempah di ticket2u.biz








FYI, sepanjang cerita ni saya duk ternanti-nantikan lagu terima kasih cinta yang dipopularkan afgan, tapi tak ada pun. hehehe, untuk kasi  hilang kempunan saya nak letak video terima kasih cinta by afgan here... layanzzz




3 comments:

Dda Ly said...

seronoknye...:) untung sape dpt pgi..

meh singgah umah..
~damia sayang~
keep in touch k..♥♥♥

KayNisa said...

haah, mmg seronok skali2 layan teater.. tp xleh selalu lah kan. xmampu den.. hikhik, thanks singgah jalan2 kt umah sy ni :p

cikcoklat a.k.a Haiza said...

peg xajak..:(

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger