Tuesday, March 15, 2011

terkecil hati

dah lama tak update blog, banyak terhutang entry. busy terlampau. semester baru dah bermula, dah kena start buat persiapan untuk thesis next sem... T__T masih banyak journal yang belum dibaca.. huwaaaaa

sebenarnya tengah bengang ni, tadi i mau print database structure for my reference lah kan. yelah, dalam pc mana boleh conteng-conteng.

i suka tulis-tulis & catat apa yang i fikir. lagi senang mahu buat kerja, tak pelah.. i salin satu per satu. kalau tanya kenapa lambat, i cakap lah terpaksa salin db structure tu as for my reference sebutir-sebutir...sebab u tak kasi print!


0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger