Tuesday, March 8, 2011

Ujian Kesihatan Jantung

korang dah buat ujian kesihatan jantung? bagi mereka yang kurang rajin untuk ke klinik atau farmasi untuk buat heart health test, anda boleh buat secara online.

kat mana? ohh, anda boleh klik sini => Quaker Oats
langkah-langkahnya, anda perlu mendaftar terlebih dahulu. kemudian jawab beberapa soalan mudah. jawapan haruslah jujur, kalau tak jujur macam mana nak dapat result yang betul kan?

saya punya result macam mana? lihat di bawah

low-risk je tau. kenapa? adalah beberapa point yang menyebabkan saya low risk. walaupun saya berbadan besar, alhamdulillah setiap hari saya melakukan senaman ringan. tak boleh berat-berat dah, tulang belakang tak sihat ^_^ 



0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger