Thursday, April 21, 2011

burger apple

siapa-siapa yang pernah bermastautin di melaka
pasti tahu akan kewujudan burger apple
gerai dia kat tepi pantai klebang
last saya dapat makan tahun 2006
sebab lepas habis study, ada juga pergi cari
tapi dah tak ada
sebab pantai klebang dah kena korek
tak tahu nak buat apa
nak bagi lagi cantik kot???

nak kata terlampau sedap tak de pun
sedap lagi burger black pepper bukit beruang ~ ini pun dah tak wujud

maybe mereka ni pinda lokasi
huhu


burger nya biasa-biasa je
ada letak telur goyang
fries
tomato & timun
kepingan-kepinngan apple hijau nipis

dia jadi sedap kalau makan time stress dengan final project (maklumlah student lagi masa tu)
juga makin sedap kalau orang belanja ~ thanks jaja 


6 comments:

cikcoklat a.k.a Haiza said...

beger apple pnh mkn pon..ms study sn xpnh pon sampai pantai klebang..huhuhu...tp beger bukit berunag mmg mabeles la...

KayNisa said...

dia ada lg satu cawangan, kt area bukit katill... yg tu pnah pgi sekali je kot. yg kt klebang ni member bawak.. klo x, xde ny sy nk pgi. mmg kaki memerap kt bilik.. hikhik

Eda said...

first time ni tgk & dgr burger apple..

KayNisa said...

eda.. beger dia sedap gak la.. cume ramai p try sbb nm dia bege apple

actually klo mintak menu lain pn, mmg dia akan ltk potongan apple.. tokey dia minat apple kot

Huszaini said...

oo.. cara dia hidang memang camtuh ekk

KayNisa said...

haah, mcm tu la dia serve kt customer.. klo yg mkn kt pantai klbenag dulu best gak sbb tepi pntai.. angin sepoi2 bahasa

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger