Tuesday, May 24, 2011

lirik lagu yang tak masuk akal

tadi saya merayau-rayau dari 1 blog ke 1 blog
maklumlah,
sejak dah jadi halim munah ni
hah? apa halim munah?
halim munah tu macam ni
hantar resignation letter
notice 1 bulan
selama 1 bulan tu datang office tanpa buat apa-apa
tiada siapa yang hiraukan
semua kerja-kerja onhand diserah pada orang lain
boleh anggap makan gaji buta tak?
tak kan? dah mereka tak nak kasi task kat saya
bila tanya, ohh.. you study je apa-apa yang patut
jadi, hari-hari pun saya menjelajah blog umpama menjelajah duniah (kalau benar memang syok!)


ok, kembali pada tajuk asal
tadi saya terjelajah kat blog cursingmalay
dia post entry pasal weirdo lyrics...yang totally not make sense
jom kita tengok apa yang weirdo tuh..cekidaud


1. Aerosmith : I Don't Want to Miss Thing


I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping



jarang sungguh nak jumpa orang tidur senyum ni
tidur muka berkerut-kerut
tak pun dengan air liur basi meleleh-leleh...
one of my friend, tidur dengan mata terbuka..scary!


2. Lifehouse : You and Me


Everything she does is beautiful
Everything she does is right



nobody's perfect! LOL
cinta buta hati pun mati
kentut pun wangi ye? heh!


3. Lionel Richie : Hello


I sometimes see you pass outside my door
Hello, is it me you're looking for?

Sometimes I feel my heart will overflow

Tell me how to win your heart
For I haven't got a clue
But let me start by saying ... I love you



lelaki ni cakap awek tu selalu lalu lalang depan pintu dia...rajin dia usha pintu
pastu dia rasa jantung dia duk overflow..sakitnya pendam rasa (ceh, macam berpengalaman pula)
pastu nak suruh awek tu bagitau camne nak ngorat dia...kiranya bagi hints lah..(usaha lah woi! nak awek kena macho ok!)
dah lah blur blur...tiba-tiba cakap i love u...heh??


4. Eric Clapton : Wonderful Tonight


It's late in the evening; she's wondering what clothes to wear.
She puts on her make-up and brushes her long blonde hair.
And then she asks me, "Do I look all right?"
And I say, "Yes, you look wonderful tonight."



kalau situasi benar camni lah:
suami isteri nak kua tengok wayang
si suami dah siap dah, biasa lah lelaki. sarung je..tetap nampak smart..hahah
si isteri masih terkial-kial nak pilih baju apa (im not like this, sarung je mana yang available.janji tutup aurat & tak nampak weird)
lepas tu si isteri nak mekap-mekap, sikat rambut blonde... kalau yang bertudung tu nak lilit-lilit (trend shawl)
si suami dah duk ulang tengok jam
lepas tu isteri tanya
abang, sayang nampak cantik tak?
suami dengan pantas jawab.. lawa dah jom!!!!!


5. N'Sync - Drive Myself Crazy


Where was my head
Where was my heart
Now I cry alone in the dark

I lay awake
I drive myself crazy
Drive myself crazy
Thinking of you
Made a mistake
When I let you go baby



(ok, yg ni copy bulat circle dari cursingmalay)
Jika ada lelaki yang menyanyikan kepada anda lagu ini,lari jauh2 dari dia.
Dia tak tau mana akal dia,dia tak tau mana hati dia sebab selalu menangis dalam gelap dan bila dia terbaring keseorangan....dia jadi gila...sebab terlalu meminati anda.Jika inginkan kekasih yang tak siuman,silakan.

0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger