Monday, May 2, 2011

My Girlfriend is a Gumiho #5 ~ miho suka kek

hari buruh semalam saya buat custard tea cake.... phewww... memang sedap
patut lah otai-otai blogger masak cakap sedap
saya pun try lah buat...
bila dah masak tu terus ngap tanpa toleh kiri kanan ~ tipu je, lepas kek masak saya segera mencuci tools membuat kek (◕‿-)

bila dah selesai ngemas & snap-snap gambar kek, saya dan cik makhluk rajin mengemas rumah duduk-duduk santai sambil makan kek
tiba-tiba datang si miho duk panjat-panjat riba kita nak minta kek tu jugak

bagi lah secubit untuk dia rasa, sebab kadang-kadang nampak je macam mahu, tapi tak makan pun lepas dia hidu
dapat yang secubit tu, dia makan laju je.. panjat lagi riba kita sambil paut-paut tangan kita nak mintak kek lagi

hmmmm... apa lagi, bagi la banyak sikit.. letak atas kertas... laju je makan, macam kelaparan jek
padahal baru je lepas santap biskut dia tuh..haila miho~ comel tau... gerammm

korang nak tengok aksi miho makan kek? jom tengok gambar ala-ala comic strip di bawah... klik gambar untuk pembesaran yang lebih sehat...◠‿◠



p/s: nak resepi? tunggu next entry kay... 


3 comments:

Dim Benihana said...

wah mcm comel je kucing tu...
jantan ke betina???

KayNisa said...

dim benihana: miho ni betina.. mmg coml pun, semua kucing pn mmg comel.. :p

permata said...

hoho

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger