Saturday, June 4, 2011

persamaan the vampire diaries dengan nora elena

lately rata-rata status kat facebook cakap pasal nora elena dan seth tan
hari ni saya pun nak cakap jugak lah
tapi nak cakap pasal persamaan antara the vampire diaries dengan drama nora elena
kenapa nak compare kedua-dua drama ni?
sebab sepanjang tengok nora elena dari semalam
saya asyik fikir,  kat mana aku dengar nama elena ni ek?
tak kan maria elena si pemilik blog peliks tu kot, rasa macam bukan
saya fikir lagi pagi ni
sambil-sambil cuci baju (mesin yang cuci)
sambil-sambil potong sayur
sambil-sambil gigit tangan miho
hah!!! dah tau dah, dengar dalam drama the vampire diaries (baru je selesai khatam season 2)

so, dari situ saya nak buat la sikit analisis pasal persamaan kedua-dua drama ni
(kekdah orang tak ada kerja pi cari kerja..hahah)


  1. nama awek ~ elena
  2. kedua-duanya adaptasi dari novel : the vampire diaries by  L. J. Smith, manakala kasih yang suci by Meen Zulaikha
  3. dua lelaki nak 1 awek yang sama
  4. dalam gambar promo, si awek pakai baju merah


ha, tu je pun persamaan dia...
mesti korang rasa menyesal baca entry ni kan?
hahah, dah saya tengah rasa boring...
saya buat la entry ni. jangan la marah ek...ek..ek..
walau apa pun, saya lebih suka the vampire diaries lah, tak bias okeh!
sebabnya si damon salvatore tu handsome...heheheh...

6 comments:

♥ norlida ramli ♥ said...

suke cite nora elena..comel sgt dia..hahaaaa...

KayNisa said...

suke gak citer dia, tp bkn sbb watak comel atau hensem. tp sbb jalan citer dia. bcinta lepas kawen.. i like.. hikhik

Ash n Jam said...

hamboi hamboi...penah nampak siti saleha ni kat amcorp mall....mmg syantikkkk......pakai skirt jugak....apsal dia suka pakai skirt jek...??

KayNisa said...

k.jam, xpnah nampak dia. tp dalam citer ni mmg dia suke pakai skirt. sakksiii... hihi, melepak gebus giteww... sy xtahu nk kate dia cantik ke x, sbb sy suke ppuan yg kulit gelap sket.. hihih

Nurul Azwa said...

nyesal sgt baca...hehehheheheh jgn mara rrr..nti kena jual :P

KayNisa said...

ajwa: mn de marah, i maintain cute ni.. haha

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger