Tuesday, July 19, 2011

Cuti-Cuti Malaysia : Kuching #2

Day 1 Part 1

gerak ke LCCT
adik member hantar
memang laju sampai kecut perut masa dalam perjalanan tu
flight pukul 0945
sampai sana dalam 0830
sampai je cepat-cepat self check-in
check-in luggage
kat sini luggage dah kena caj RM45
lesson learn, even masa pergi beg tak berat
harus buat pre-purchase baggage atleast for 20kg
masa nak pergi tak kan beg dah berat kot kan
so, pre-purchase for 20kg dah memadai
heheh..

lepas dah settle dengan hal-hal check-in
saya dan member ke mcd untuk mencari sarapan (mencari kah..hahah)
actually dah breakfast kat rumah member
mak dia masak roti bom segera
tapi disebabkan member nak breakfast - dia mudah gastric
jadi perut harus dipenuhi makanan sebelum berlepas
sebab penerbangan mengambil masa 1 jam 45 minit
lama tu.. hahaha

[gaya orang yang pertama kali makan big breakfast]

[dia ni serious je manjang, muka kasi manis la sikit...jangan marah aaaaa]

[saya makan sausage McMuffin with egg dengan tea aje, perut masih full dengan roti bom]

[haaaa, ni baru comel...kita senyum-senyum sebelum nak sweet escape...heheh]

nanti sambung lagi untuk day 1 part 2, saja je nak kasi banyak entry... hahaha

0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger