Wednesday, July 27, 2011

Cuti-Cuti Malaysia : Kuching #6

Day 3

hari ke -3 kami decide ke kedai kek lapis dayang salhah
memandangkan kawan saya asyik sebut-sebut
tak pergi karang kempunan pulak

jadi sekali lagi kami ke waterfront sebab nak naik bot ke kampung boyan
seronok pula naik bot pagi-pagi


pemandangan kampun boyan dari waterfront

kedai kek lapis dayang salhah

kek lapis dan tester - ulang makan lapis cheese cadbury 
>> serious ini je yang sedap. bayang kan cheesecake dimakan dengan cadbury - heaven!

saya beli 1 aja kek lapis cheese cadbury tu - yang ni bukan untuk adik ipar okeh!
kakak ipar mu kedekut sikit kalau makanan itu sedap! 
wakakakakakakakakakak (annoying tak?) >> ditujukan pada adik ipar ku yang membaca blog ini


dah siap beli kek lapis kami pulang ke hotel untuk berkemas - actually dah kemas pun
tinggal nak angkut je
tapi sebelum tu singgah makan tengah hari dulu walaupun masih pagi
perut memang sebu sebab masuk nasi diwaktu yang tak sepatutnya
kesan dia 2-3 hari perut saya meragam rasa tak sedap

lepas dah lunch semua kami gerak ke hotel untuk berkemas 
then suruh budak hotel call teksi untuk ke airport
rasa macam tak puas bercuti
sebab banyak tempat tak dapat pergi gara-gara salah pilih hari
tapi tak pe
next time before beli tiket kena kaji dulu tempat yang bakal pergi tu

dah habis dah entry jalan-jalan sweet escape.. 
layan lah gambar awan-awan dari dalam kapal terbang

boleh nampak darat dan laut...cantik







0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger