Saturday, July 16, 2011

Wedding Al-Amin & Waheeda

10th July 2011, saya pergi wedding one of kenalan saya
kenal dia sebab dia MPP waktu di universiti dulu
kebetulan kawan saya juga MPP 1 batch dengan dia
so, kami dijemput untuk ke majlis walimah beliau

konsep majlis memang betul-betul indian concept
kenalan saya ni india muslim from kelantan
wife dia saya tak sure pulak asal mana
sepanjang kenal dia memang tak pernah dengar dia cakap bahasa dia
kiranya 1st time dapat dengar dia cakap bahasa ibunda dia waktu wedding dia ni lah
majlis buat kat dewan sri siantan kompleks perbadanan putrajaya
makanan not bad
nak nak lauk kambing dia
perghhhh... 
alamak, tak ada lak gambar makanan nak tayang kat sini
later try check kat the other camera

ape-ape pun, tahniah untuk Al-Amin Al-Sultan & Waheeda Mohas

pasangan mempelai dalam busana tradisi india
tetapi masih menutup aurat!

tak sure ni apa, tak silap aku janji.. tak sempat nak tanya pengantin

bergambar dengan mempelai... 
wife dia lawa.. hihi


0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger