Wednesday, September 7, 2011

9 Syawal 1432

Salam Eid Mubarak to all my blog readers (ade ke? ^_^)
hope masih tak terlewat wish
maklum lah before raya hari tu i'm quite busy with all my things


nah, sila lah jamu ketupat palas ni
tahun ni mak i tak buat sebab tak ada daun palas
ketupat dalam gambar tu orang bagi

tahun ni adik lelaki i terlebih rajin nak menyate.. so layan kan je
maka tahun ni menu pagi syawal lain dari tahun-tahun lepas
kalau tahun-tahun dulu menu dia sama je
nasi dagang, ketupat palas

tahun ni, satay, nasi impit, kuah kacang, serunding daging..
satay menjadi, next raya boleh buat lagi...

2 comments:

Lady RaRa said...

ah kenapa aku baca entry ni?

nak satayyy

KayNisa said...

haha.. sbb entry ni paling latest..

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger