Tuesday, December 13, 2011

entry mana yang buat duit nuffnang saya naik mendadak??

mari kita drum roll....nombor teratas adalah yang paling hot!! ^__^

1. gambar couple islamic - gambar-gambar ni saje je letak, sebab banyak sangat koleksi dalam hardisk. nak delete sayang. jadi saya letak kat sini sebagai backup

2. Resepi Kek Lobak Merah Yang Mudah - ramai peminat carrot cake rupanya.. hehe, lagipun resepi dia memang sangat mudah. saya leh siapkan dalam masa 30 minit je termasuk siap bakar!

3. Puding Koktel Berkuah  -  resepi mudah yang saya modify dari beberapa source ^_^

entry ni aje yang banyak membantu akaun nuffnang saya naik mendadak. tak perlu nak letak entry-entry merepek pun.. hehe

lagi satu yang penting, ejaan dalam entry tu penting. gunakan ejaan penuh, bukan short-form yang pelik-pelik. sebab bila kamu nak google anything, tak kan kamu nak taip short-form kan?

2 comments:

Jia Nur Fizza said...

resipi kek lobak merah tu..bes2...=)

KayNisa said...

haah.. sgt bes, kalau bakar guna oven lagi moist..

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger