Wednesday, December 14, 2011

Tengku Sophia?? Siapa beliau nih?

ni aku petik dari official page Wardina

Siapa Tengku Sophia ni? Boleh tak sy x nak ambik tahu. Orng mcm ni JANGAN layan-membazir masa, wht ur going2 change her opinion? Dnt bother.
betul juga kan? tak perlu lah nak ambil tahu hal dia ni. tapi aku sempat la usha2 sikit tuiter si tg sopia nih, orang indo rupa-rupanya. so tak de hal lah.. orang-orang indo kan suka butthurt ngan orang malaysia.. heheh
kita doa lah supaya benda-benda ni tak melarat-larat. doa supaya dihindari dari keburukan, dekatkan pada kebaikan. InsyaAllah ^^

0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger