Wednesday, September 28, 2011

Emo Toons

source: search via google long time ago
reason: want to delete from my pc
put here as a backup...ngeeee ...  ^_~















































yang ni pun emo jugak... tempting okeh tgk eskrem comel-comel nih..hehhe

Wordless Wednesday #3

Tuesday, September 27, 2011

senaman untuk sakit leher

anda pernah sakit leher?
mesti tak selesa kan?
saya ada google pasal lenguh leher
sebab lately leher kiri dan sekitar tulang belikat kiri saya betul-betul lenguh
rasa macam nak kepak-kepak je bagi hilang rasa lenguh tu
macam-macam cara saya buat
tampak patch yang untuk lenguh-lenguh badan
makan ubat panaflex
tak hilang gak
siap buat latihan fisio pagi dan malam gara-gara terlampau tak tahan
akhirnya saya jumpa 1 senama
and...seriously it works!

jom pakat-pakat try ^_^

A doctor advises his patients to exercise their neck by just reading this message.

In the end, all patients go home happily without asking the doctor for any medications

'It is very effective,' said doctor.

'All my patients never come back to me again.'

amacam? lega tak? kalau tak lega sila ke klinik jumpa doctot.. ada something wrong somewhere else in your body!

Wednesday, September 7, 2011

9 Syawal 1432

Salam Eid Mubarak to all my blog readers (ade ke? ^_^)
hope masih tak terlewat wish
maklum lah before raya hari tu i'm quite busy with all my things


nah, sila lah jamu ketupat palas ni
tahun ni mak i tak buat sebab tak ada daun palas
ketupat dalam gambar tu orang bagi

tahun ni adik lelaki i terlebih rajin nak menyate.. so layan kan je
maka tahun ni menu pagi syawal lain dari tahun-tahun lepas
kalau tahun-tahun dulu menu dia sama je
nasi dagang, ketupat palas

tahun ni, satay, nasi impit, kuah kacang, serunding daging..
satay menjadi, next raya boleh buat lagi...
 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger