Tuesday, January 24, 2012

antara IKEA dan aku kau pilih IKEA??????

tajuk tak agak-agak..
kesahnye macam ni
ajak si miho main-main
biasanya malam-malam di suka main-main
tak pun lepak kat meja study sambil tengok kakak dia surf tenet study
kadang-kadang malam-malam dia suka duk atas riba... comel je tidur

tapi sejak akhir-akhir ni dia tak mahu
dia dah ada tempat best
lagi nyaman
suasana pun biru je
romantik gitu....

sekarang ni miho suka tidur dalam plastik IKEA...
dari hari pertama plastik tu wujud kat situ dia memang suka masuk main
so aku biar je plastik tu kat lantai
sebab nampak seronok je dia duduk dalam tu...
dari dia duk tidur kat tempat yang bukan-bukan seperti lantai jamban misalnya.. haha
atau belakang tv ---> susah aku nak amik kalau dia lepak belakang tv


ni gambar semalam
aku cari dia tak keluar
panggil pun tak menyahut...bajet kucing pandai menyahut kah??
pastu terdengar sok sek sok sek....

pergi kat plastik ikea tengok macam tak ada benda



bila pergi dekat & selak sikit maka ternampak la seekor miho tengah tidur dalam tu
mata stim je tu... lepas tutup je kamera dia sambung tidur...
cam-whore sungguh kucing aku nan seekor nih..pantang nampak kamera



yang ni gambar terbaru... dia lepak dalam tu
bukan tidur pun... aku pandang dia..
dia pandang aku... nak ajak aku join dalam plastik tu kah???

2 comments:

Dhila Rozi said...

huwaaa... rega sengget setengah ja tempat main n tido dia? heheheheh

KayNisa said...

dari dia tdo lam jamban... lagi murahan.. nasib la kakak dia rajin sental jamban.. xde le busuk.. bau sabun je si miho tu. haha

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger