Friday, January 20, 2012

flashmob

ecececece... orang buat entry flashmob
kau pun nak buat eh... hehehe
tapi aku memang suka tengok.. paling awesome yang aku tengok sekarang ni yang oprah life from chicago
masa tu dia jemput kumpulan Black Eye Peas...
masa aku tergolek depan tv tengok kat astro chanel Hallmark masa tu..
aku tak tahu pun benda tu dipanggil flashmob
tapi memang best lah...

kat malaysia pun ada flashmob gak..
yang terbaru yang buat kat KLIA tu..
produced by kitkatclub and enfinity vision media (tiara jaquelina punye kan.. if yes no wonder lah)

meh aku nak senaraikan flashmob yang aku kira best di mata aku..
setiap orang taste lain-lain kan?
maybe korang tak suka apa yang aku suka ni... bak kata chef wan.. ada aku kesah... ahaks...jangan sentap nok!! ^^ ... gurau-gurau je...

[Oprah at Chicago - Black Eyed Peas]


[Flashmob from korean drama - dream high]


[Flashmob kat bukit bintang by budak-budak malay - background song Again again by 2PM, terfikir gak sape coreographer budak-budak ni... lama dah yang ni]


[Flashmob Born This Way by Lady Gaga at France]


[Ni yang latest, yang sedang hangat diperkatakan... hoheh, paling best part makcik-makcik nyanyi lagu Rindu minit 3.11 ]

0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger