Sunday, January 1, 2012

Selamat tahun baru 2012

malam tadi 31 12 2011 saya countdown kat dataran merdeka shah alam
seronok
1st time join benda-benda macam ni
before ni malam tahun baru duk rumah atau asrama je
sebab malam tahun baru ni biasanya banyak mat rempit
jalan pun sesak

malam tadi ada shahir, imam muda, dak mie barongan, syam kamikaze, zizan raja lawak, dan juga ustaz azhar idrus
gabungan mantap zizan & ustaz azhar idrus memang best
rasa macam duduk kat negeri terengganu lak malam tadi
heheh
gambar?
dalam henpon kawan saya.. if dia upload boleh lah share kat sini

sempena tahun baru ni
meh nak jamu pulut durian style kelantan


ada pulut + santan mentah diperah dengan air suam dan di perasakan dengan garam sikit + durian + nisan (gula merah) racik

0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger