Thursday, February 9, 2012

you tinggal serumah dengan boyfriend kah?

[sumber gambar: google]


soalan macam ni dah selalu sangat kawan-kawan non-muslim aku tanya

aku rasa lah kan, mesti dia ada kawan yang malay yang duduk serumah dengan boyfriend

sebab tu dia tanya kat aku macam tu

nak tergelak bila dia tanya soalan macam tu

dalam hati memang duk nauzubillah nauzubillah... mana lah tau esok-esok syaitonirrojim berjaya hasut aku untuk stay bersama boyfriend...nauzubillah nauzubillah

aku cakap kat kawan non-muslim aku tadi, if my boyfriend wanna stay with me.. he has to marry me first..

kami sama-sama gelak lepas tu ^__^

0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger