Monday, March 26, 2012

Cheat Day # 5 Nasi Beriani Tumpah

aku break fast sebiji karipap ikea
lepas tu aku ke UKM bangi
sebab nak pergi ke perpustakaan PKP - kat sini ada koleksi tesis senior yang ambil part time macam aku jugak
duk ralit tengok rujukan tu
tak sedar dah pukul dua
pukul 3.30 aku nak kena jumpe supervisor
dah la hujan lebat
memang tak sempat nak lunch la

lepas dah settle jumpa supervisor
aku balik la
jam dah 4 lebih
balik puchong tak larat dah nak masak
perut dah kasi intro gastrik
singgah restoran baser beli beriani kambing

sampai rumah tangan dah start menggigil
serius lapas
cepat-cepat letak dalam pinggan
angkat pinggan nak makan kat depan tv kononnya
sekali pinggan jatuh
maka jadi lah beriani tumpah
nangis ok!!

terpaksa la makan sosej je Y___Y *sobs*
tu pun dah tak lalu dah
sebab terlampau lapar campur sedih terkenangkan briani tumpah

breakfast: karipap ikea

lunch: sosej 3 batang

dinner : -

before bedtime: psyllium husks 2 teaspon (heap) 

air mineral: 3L++
supplement:
bitreen - untuk cuci darah dan detoxification
Proviton Multivitamin with Ginseng untuk bekalkan tenaga

0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger